Facebook Policy

Life på Facebook är ett forum för dem som gillar att prata träning, både med varandra och med oss på Life Health & Fitness.

Det är också en kanal där man kan vända sig till oss som företag med eventuella frågor och funderingar gällande träning. Vid privata frågor eller frågor rörande ditt medlemskap hänvisar vi till din träningsanläggning och förbehåller oss rätten att radera eventuella inlägg som vi anser är opassande för denna kanal.

Vi vill att detta skall vara en kanal med en positiv ton och förbehåller oss därför rätten att radera inlägg som vi bedömer är kränkande eller stötande, brottsliga, marknadsför andras verksamheter, inte relevanta, bryter mot personuppgiftslagen eller liknande.

Vi försöker ha en öppen dialog med våra fans direkt på sidan men i de fall vi anser att dialogen bör ske utanför Facebook förbehåller vi oss rätten att radera inlägg och föra dialogen vidare med personen i fråga utanför Facebook. Frågor som rör en enskild individ bör inte tas upp på Facebook då vi inte anser att det är ett passande forum.

Personer som vid upprepande tillfällen bryter mot denna policy kan stängas av från sidan och få alla sina inlägg raderade.